Reading time: 2 min

Langzaamaan naderen wij het einde van 2009. Achterom kijkend kunnen we nu al spreken van een succesvol jaar. Wij hebben niet alleen een toename gezien van het aantal deelnemers aan onze dagtochten, maar ook van het aantal groepen uit een groter aantal landen, zoals Engeland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Spanje, Portugal en Italie.

Voor onze dagtochten krijgen we deelnemers uit alle windstreken van Europa. Voor onze (meertalige) gidsen is het een groot genoegen om samen met hen onze passie voor de Madeiriaanse natuur te delen. Dankzij het enthousiasme van de deelnemers ervaren wij iedere keer een grote voldoening als wij met hen een tocht maken langs de Levada’s van Madeira.

Tochten maken met groepen is het samen ondergaan van de schoonheid van de natuur.

Als een groep of een organisatie ons benadert (ongeacht de nationaliteit) beginnen wij met een speciaal programma te ontwerpen overeenkomstig de wensen van de groep. Allereerst bespreken we met de groepsleiding en de deelnemers de volgende onderdelen:

  • soort van accommodaties , plus eventuele wensen
  • verblijfplaatsen
  • data en tijdstippen
  • een programma dat rekening houdt met alle wensen

Gedurende dit proces is er een voortdurend contact met de groep om samen tot het best mogelijke programma te komen.

Iedere keer, als wij een groep op Madeira verwelkomen, betekent het voor ons een nieuwe uitdaging. Voor elke groep komt er een eigen, op maat gemaakt, programma. De groepen kunnen verblijven in diverse soorten accommodaties, van plaatselijke eenvoudige onderkomens tot 5sterren hotels. Voordat de groep hun bezoek aan Madeira bevestigt willen wij een programma voorbereid hebben,waarvan wij overtuigd zijn,dat zulks een prettig verblijf garandeert.

Wat ook de achtergrond en de wensen zijn, voor ons is het altijd een groot genoegen om gerichte programma’s te ontwerpen, te organiseren en te volbrengen.

Samen met al onze partners (instellingen, touroperators, plaatselijke autoriteiten ) kijken wij vooruit naar een volgend succesvol jaar 2010, waarin we (opnieuw ) met alle bezoekers onze passie willen delen voor het prachtige eiland Madeira.

Nature Meetings
Site: www.walkingmadeira.com en www.naturemeetings.com
E-mail: info@naturemeetings.com
Telefoon: 00351 291 524 482 of 00351 964 513 856
Fax: 00351 291 524 484


2 Comments

Cor · October 29, 2009 at 7:42 pm

Interessant meertalig blog over jullie interessante activiteiten. Ik was al enkele keren op Madeira en zal bij een volgend bezoek aan jullie denken.

NW Editor · October 30, 2009 at 11:52 am

Cor
Je bent van hartelijk welkom

Comments are closed.