Veiligheid en Service

Madeira, Portugal.

Nature Meetings prijst zich met het feit dat wij het enige wandelbedrijf zijn die wordt aanbevolen bij het Madeira Toeristen Departement. De reden hiervoor is dat wij de veiligheid en service naar onze klanten toe erg serieus nemen.

We werken volgens de Europese Veiligheidswetten, en we verwachten dat onze wandelvrienden onze regels volgen.

Doordat wij onze verantwoordelijkheden zo serieus nemen, worden we als eerste benaderd door het Madeira Promotie Bureau. We begeleiden dan ook regelmatig journalisten uit verschillende landen. Deze service is erg belangrijk voor ons, want we horen dan kritische opmerkingen van ervaren journalisten die over de hele wereld gewandeld hebben. Niemand is te oud om te leren, en deze gelegenheid gebruiken wij dan ook om alles te bespreken, zoals wat een wandelaar verwacht en denkt van een wandeling (waar dan ook ter wereld).

Afgelopen januari liepen we met een journalist van De Volkskrant: Mac van Dinther.

Mac van Dinther liep een dag eerder een levadawandeling alleen, en werd geconfronteerd met mogelijke wandelgevaren op Madeira.
Mario, onze gids, liep met Mac de bergwandeling van Pico do Arieiro (1818 meter), via Pico das Torres (1851 meter) naar Pico Ruivo (1863 meter).

Mac heeft het over:

  • Wandelgeluk in soorten.
  • Vele paden maken Madeira tot een ideaal wandeleiland.
  • Irrigatiekanaaltjes

En schrijft:
Madeira lacht me toe. De doorkijkjes naar de blauwe zee in de diepte en dorpjes met witte huizen en oranje daken zijn adembenemend, de natuur is uitbundig groen, en het pad langs de levada is een niet te missen wegwijzer. Terwijl ik verzonken ben in wandelgeluk……………..

Om het hele artikel van Mac van Dinther telezen verwijs ik u naar De Volkskrant:
http://www.volkskrantreizen.nl/